Limba

Descoperiți plăcile de extensie interschimbabile ale dispozitivului eWON Flexy: WiFi, 3G, USB, PSTN, Ethernet WAN

eWON Flexy este echipat cu plăci de extensii care vă permit să țineți pasul cu evoluția tehnologiilor de comunicare protejând în același timp investiția în dispozitiv. Descoperiți-i pe toți și construiți-vă perfectul Flexy!

Flexy - Extension Cards

 

Aflați mai multe despre fiecare cartela de extensie

 

Dual Serial Port Card

CARTELA CU 2 PORTURI SERIALE
Interconectați și preluați date de la dispozitivele seriale

Cartela de extensie cu port serial dual oferă OEM-urilor și integratorilor de sistem capacitatea de a interconecta și de a prelua date de la dispozitivele seriale. Ca un gateway transparent, eWON Flexy este legătura dintre orice dispozitive seriale sau PLC-uri și LAN-ul Ethernet. Ca gateway de achiziție a datelor, eWON analizează dispozitivele seriale la intervale definite pentru a-și hrăni etichetele de memorie internă cu date live.

+ ACCESEAZA BROSURA

Wifi

CARTELA WIFI/WLAN 802.11 B, G, N
Acces puternic la o conexiune Internet de rezervă

În industrie sunt disponibile tot mai multe puncte de acces WLAN (WiFi). Punctele de acces WLAN permit conectarea la internet evitând în același timp conexiunea din rețeaua locală / rețea corporativă. Cardul extensie eWON Flexy WiFi oferă un acces puternic la Internet pentru aplicații industriale M2M. Tehnologia WLAN oferă acces gratuit, bandwidth ridicat, ușor de instalat (fără cablare) și facilitează gestionarea rețelei de securitate.

+ ACCESEAZA BROSURA

EU 4G LTE

CONECTIVITATE 4G LTE
Accelerați conectivitatea în bandă largă

Multe aplicații bazate pe câmp nu au acces la o conexiune prin cablu prin Internet, în schimb necesită conectivitate celulară. Utilizarea unei conexiuni celulare 4G oferă avantajele inovării și tehnologiei de vârf și uneori poate fi singura conectivitate celulară într-o zonă îndepărtată. Cardul extensie 4G LTE Flexy abordează aceste solicitări, permițând în același timp un eWON Flexy să se conecteze la Internet. Pentru cerințele de acces la distanță, este simplă o cartelă SIM cu plan de date, care este necesară pentru conectarea la soluția bazată pe cloud Talk2M. În mod asemănător pentru aplicațiile de tip SCADA, conectivitatea securizată VPN la distanță poate beneficia și de această simplă cartelă SIM fără sarcina de a furniza o adresă IP fixă pe site-ul de la distanță.

+ ACCESEAZA FISA TEHNICA

3G

CARTELA 3G+ HSUPA
Modem Pentaband pentru conectivitate la nivel mondial

Multe aplicații bazate pe câmpuri nu au acces la o conexiune prin cablu la Internet. Aici tehnologia celulară 3G poate rezolva problemele majore de conectivitate. Cardul extensie celulară 3G este un modem Pentaband pentru conectivitate la nivel mondial, utilizând o rețea celulară de 2G, 3G sau 3G + cu o viteză de până la 7,3 Mb / sec. Descărcați și 2 Mb / sec. Încărcați.

+ ACCESEAZA BROSURA

USB

CARTELA CU 3 PORTURI USB
Mod suplimentar de conectare la dispozitivele industriale

Cardul eWON Flexy USB oferă o modalitate suplimentară de conectare la dispozitivele industriale. Multe dispozitive de automatizare mici au văzut portul de programare care în trecut a lucrat prin conectivitate serială, fiind înlocuit cu conectivitate USB. Cardul are 3 porturi USB 2.0 ce poate intretine până la 10 conexiuni USB.

+ ACCESEAZA BROSURA

IO Card

CARTELA I/O cu 8X DI, 2X DO, 4X AI (0-10V, 4-20MA)
Transferul de date către o aplicație centrală de server

Cardul eWON Flexy I / O oferă OEM-urilor și integratorilor de sistem cu o gamă completă de 8 intrări digitale, 4 intrări analogice configurabile în tensiune sau curent și 2 ieșiri digitale pentru o mare varietate de aplicații unde datele trebuie transferate dintr-o locație la distanță o aplicație centrală pentru server. Datele pot fi stocate cu ușurință în memoria internă eWON Flexy pentru revizuire sau recuperare ulterioară.

+ ACCESEAZA BROSURA

Ethernet

CARTELA ETHERNET WAN
O modalitate economică de conectare

Acces WAN Ethernet pentru a vă conecta activele industriale la Internet. Rețeaua LAN reprezintă cea mai economică modalitate de a conecta site-ul sau dispozitivul de la distanță la Internet. Datorită soluției noastre de conectivitate la distanță Talk2M bazată pe cloud, OEM-urile și integratorii de sisteme pot stabili un acces securizat fără modificări ale setărilor rețelei din fabrică.

+ ACCESEAZA BROSURA

MPI

CONECTIVITATE FIELDBUS MPI 

Cardul extensie MPI oferă constructorilor de mașini, integratorilor de sistem și producătorilor de echipamente originale capacitatea de a accesa și de a prelua de la distanță date de la PLC-uri cu un port MPI. Această extensie este linia perfectă pentru orice PLC MPI, oferind funcționalitate transparentă a gateway-ului între protocoalele ISOTCP și MPI / Profibus (S7).

Cardul de extensie MPI este destinat exclusiv eWON Flexy 205

+ ACCESEAZA BROSURA

 

INDAS Tech este distribuitor autorizat in Romania pentru gamele de produse Cosy, Flexy si Netbiter . Pentru oferte de pret si informatii tehnice suplimentare, nu ezitati sa ne contactati.

 

Aflati mai multe despre gama Flexy: