Limba

Gateway VPN industrial

eWON Cosy 131 este un gateway industrial VPN proiectat pentru a oferi acces ușor de la distanță, prin Internet, la mașini și instalații la clienți sau în domeniu. Descoperiți cele trei modele ale eWON Cosy 131 (Ethernet, Cellular & WiFi) și caracteristicile acestora.

INDAS Tech is eWON authorized distributor in Romania for Cosy 131.
Datasheet-red-iconDescarca Fisa Tehnica

 

eWON Cosy 131 caracteristici principale

Firewall Friendly

FIREWALL FRIENDLY

Aparatul eWON Cosy utilizează o conexiune de ieșire din rețea LAN (portul HTTPS 443 sau UDP 1194). Acest lucru face ca eWON Cosy să fie izolat de Internet prin colaborarea cu o adresă IP privată, care nu poate fi accesată de pe Internet. Nu sunt necesare modificări IT / firewall pentru a stabili o comunicare. Un element-cheie pe care echipa dvs. IT o va aprecia!

Zoom_Firewall_Cosy
Cellular

WIFI INTEGRAT SI CONNECTIVITATEA CELULARĂ

Wi-Fi-ul și modemurile celulare permit conectivitatea la Internet evitând în același timp o conexiune la rețeaua LAN din fabrică / companie. Acestea oferă acces liber, lățime de bandă mare, implementare ușoară (fără cablare) și facilitează gestionarea sigură a rețelei.

Notifications

NOTIFICĂRI

Notificări SMS și e-mail configurabile pentru întreținere pro-activă

Secure VPN

CONNECTIVITATE VPN SIGURA

Pentru întreg traficul este folosit un tunel VPN bazat pe SSL complet securizat. Informațiile schimbate în timpul comunicării sunt criptate prin intermediul SSL (cheie 2048-biți), permițând utilizatorilor autentificați să se conecteze la eWON.

Mai multe întrebări despre securitate? eWON a dezvoltat o abordare de securitate cibernetică, controlată, hibridă, pentru a proteja dispozitivele, rețeaua și, cel mai important, sistemele industriale ale clienților săi. Descoperiți modul în care securitatea este o competență de bază complet integrată la fiecare nivel în cadrul soluției noastre.

+ AFLATI MAI MULTE

PLUG N ROUTE

PLUG'N ROUTE

Funcția plug'n route vă permite să vă conectați la orice dispozitiv Ethernet fără a fi necesar să configurați gateway-ul implicit sau să opriți aparatul în timpul desfășurării.

LAN

4 X ETHERNET SWITCH CONFIGURABIL WAN/LAN

Conectați până la 3 dispozitive direct în eWON pentru a ajunge de la distanță prin VPN. În cele mai multe cazuri, acest lucru va limita necesitatea includerii unui comutator suplimentar în panou.

Screenshot Cosy 131
NAT1-1

NAT 1:1

Accesați cu ușurință camerele PLC, HMI etc. în spatele unui eWON, chiar dacă au fost configurate fără setări de rețele compatibile. Caracteristica NAT 1:1 vă permite să creați adrese IP suplimentare care să vă mapeze adresele IP existente și vă oferă acces direct de la distanță la toate dispozitivele dvs.

NAT1-1_Cosy 131
USB

CONECTIVITATE USB

În calitate de utilizator, accesați dispozitivele USB de la distanță ca și cum acestea ar fi fost conectate direct la PC, chiar dacă aceste dispozitive USB se află pe cealaltă parte a lumii! PLC-urile de astăzi beneficiază din ce în ce mai mult de tehnologiile USB. Cosy 131 cu funcția de port USB simplifică controlul și monitorizarea de la distanță a oricăror dispozitive USB. Deja compatibil cu: Mitsubishi FX3GE, Mitsubishi Q00UJCPU, Allen Bradley Micro 850, Allen Bradley CompactLogic, Allen Bradley ControlLogix, Omron NJ etc.

SD card

USOR DE PUS IN FUNCTIUNE CU AJUTORUL CARDULUI SD
Configurare ușoară, backup și restaurare

Cardul SD vă permite să configurați cu ușurință eWON-urile. În primul rând, îl puteți utiliza pentru a efectua o actualizare de firmware sau o recuperare. De asemenea, puteți restabili o copie de rezervă sau puteți aplica setările de comunicare. Nu în ultimul rând, vă puteți înscrie automat în Talk2M datorită cheii de înregistrare globală (GRK). Introducerea cardului SD care conține GRK va conecta automat eWON la contul dvs.!

În fiecare caz, pur și simplu trebuie să introduceți cardul SD care conține fișierul corespunzător în eWON. Acesta va procesa automat fișierul. Apoi scoateți cardul SD de la eWON, ceea ce va provoca repornirea. Cât de ușor este asta?

Rețineți că trebuie să faceți upgrade la v12 sau mai mult pentru a profita de această caracteristică.

SD_Cosy_Zoom

 

INDAS Tech este distribuitor autorizat in Romania pentru gamele de produse Cosy, Flexy si Netbiter . Pentru oferte de pret si informatii tehnice suplimentare, nu ezitati sa ne contactati.

 

Aflati mai multe despre gama Cosy: