Limba

Gama Flexy

+ Flexy 205

+ Flexy 200

Router modular industrial M2M și Gateway de date pentru posibilități nelimitate

eWON Flexy este primul router industrial M2M și gateway de date conceput pentru OEM-uri și integratori de sistem. Flexibilitatea permite unui utilizator să conecteze dispozitivele la distanță într-un mediu în care tehnologiile de comunicare se schimbă în mod constant. De asemenea, permite comunicarea universală cu cel mai variat echipament de teren, indiferent de protocolul utilizat.

Flexy 205
Datasheet-red-iconDescarca Fisa Tehnica

 

FlexibilitateFlexy - Schema

  1. Alegeți modulul dvs. de bază din cele două familii de produse
  2. Selectați cardurile de extensie, cumpărați doar cele de care aveți nevoie și schimbați-le ori de câte ori aveți nevoie
  3. Bucurați-vă de posibilități nelimitate: conectați-vă indiferent de dispozitivele dvs. și țineți pasul cu evoluția tehnologiei de comunicare

 

 

 

 

De ce să alegeți eWON Flexy?

Firewall Friendly

FIREWALL FRIENDLY

eWON Flexy utilizează o conexiune de ieșire din rețea LAN (portul HTTPS 443 sau UDP 1194). Acest lucru face ca eWON Flexy să fie izolat de Internet prin colaborarea cu o adresă IP privată, care nu poate fi accesată de pe Internet. Nu sunt necesare modificări IT / firewall pentru a stabili o comunicare. Un element-cheie pe care echipa dvs. IT o va aprecia!

Flexy - Firewall Zoom
Security_Reliability

SECURITATE INALTA

Toate conexiunile se execută prin intermediul protocoalelor VPN standard pentru a garanta o conexiune sigură și sigură, care împiedică pătrunderea în rețea.

Mai multe întrebări despre securitate? eWON a dezvoltat o abordare de securitate cibernetică, controlată, hibridă, pentru a proteja dispozitivele, rețeaua și, cel mai important, sistemele industriale ale clienților săi. Descoperiți modul în care securitatea reprezintă o competență de bază complet integrată la fiecare nivel în cadrul soluției noastre.

+ AFLATI MAI MULTE

Modularity

ROUTER MODULAR

eWON Flexy este un router modular. Datorită unei selecții de module de bază și plăci de extensie, veți putea să vă conectați la o gamă largă de dispozitive industriale. Modularitatea vă permite să țineți pasul cu evoluția tehnologiei de comunicare. Prin adăugarea sau modificarea unui card de extensie, veți obține o nouă conectivitate protejând în același timp prima dvs. investiție.

+ AFLATI MAI MULTE

OPC UA

OPC UA SERVER - Facilitator pentru Industry 4.0

Tehnologia OPC a fost încorporată în eWON Flexy pentru a oferi o integrare ușoară și ulterioară a datelor. eWON Flexy și serverul OPC UA (stratul DA) reprezintă un răspuns promițător pentru metoda de comunicare a datelor în domeniul automatizării industriale, automatizării clădirilor, managementului energiei în care această tehnologie este din ce în ce mai dezvoltată. Tehnologia OPC UA oferă interoperabilitate între platforme de la multiple furnizori și permite noi mașini, precum și PLC moștenite pentru integrarea IoT.

Serverul eWON Flexy OPC se integrează perfect în lumea SCADA (infrastructură, apă, aplicații energetice etc.) și, în plus, se dovedește a fi un real avantaj pentru furnizarea datelor către orice client OPC (MES, ERP etc.) într-o fabrică.

+ AFLATI MAI MULTE

Datalog

SERVICII DE DATE

eWON Flexy este un gateway de date care vă permite să monitorizați și să colectați datele. Indiferent dacă aveți nevoie de gestionarea alarmei și de notificare, înregistrarea și recuperarea datelor, integrarea serverului web pentru a genera un HMI, eWON Flexy vă va permite să gestionați datele cel mai bine. Aparatul eWON Flexy este chiar programabil. Descoperiți mai multe în secțiunea de servicii de date eWON Flexy.

+ TOATE APLICATIILE DE DATE

Web based

CONFIGURAREA WEB

Toate serviciile de date sunt ușor de configurat prin configurarea paginii Web eWON. Nu este necesar niciun software extern sau instrumente de programare pentru a configura și a construi soluția eWON Flexy. Puteți să configurați alarmarea, înregistrarea datelor și recuperarea datelor de către serviciile HTTPS în doar câteva ore!

Class I div 2

CLASS I DIVISION 2

Lucrați în locații periculoase care necesită dispozitive certificate C1D2? UL a certificat C1D2 eWON Flexy 201H și toate cardurile de prelungire. Prin urmare, acest model conține toată cerința de instalare C1D2 actuală.

Flexy - UL C1D2 Certification

 

INDAS Tech este distribuitor autorizat in Romania pentru gamele de produse Cosy, Flexy si Netbiter . Pentru oferte de pret si informatii tehnice suplimentare, nu ezitati sa ne contactati.

 

Aflati mai multe despre gama Flexy: